Coaching

Samtalscoachning

Samtalscoaching erbjuds både online och i en lokal i centrala Göteborg, en session är 50 min.


Sessionerna är grundade i att du som klient bär på dina egna svar och sättet att nå dem är att i ett tillåtande samtal möta det som är sant för dig, både på ett emotionellt och verbalt plan. I samtalet skapas ett utrymme där du känner dig trygg att möta dig själv, dina kritiska tankar, dina rädslor, men också dina drömmar, din längtan och de resurser du redan har inombords.  Min uppgift som coach agera som spegel för det du inte själv har objektivitet att notera i dina ord och berättelser. 

 

Ibland är allt som behövs en session för att hitta vägledning i ett specifikt beslut som är aktuellt för stunden och ibland är flera sessioner lämpliga för att möta djupare sår och konfrontera invanda mönster. Självklart bokar du precis så många sessioner som känns rätt för dig!


Temat för sessionerna är helt upp till dig, men är du osäker på var du vill börja är en vablig start att titta på vad du önskar mer av i livet, eventuella tankemösnter som håller dig tillbaka, beteenden som inte längre gynnar dich eller allmänt titta på situationer och känslor som orsakar friktion i tillvaron.  Blir du obekväm med något som dyker upp så sitter du själv på beslutet om du vill byta riktning eller inte, vi berör inget som du inte känner dig redo att titta på!
Du är hjärtligt välkommen

- hela du, precis som du är!


Pris och praktiska detaljer

 

900 SEK per session och du bokar genom att kontakta mig här så hittar vi en tid som passar! Online finns större flexibilitet än på plats i centrala Göteborg. 


När vi kommit överens om ett tillfälle får du en faktura via mail som betalas i förskott via bankgiro. Avbokning är ej möjligt men ombokning kan göras fram till 72h före avbokad tid. 
Ny klient?


Din första session är reducerad till  450kr. Här får vi en chans att utforska om den här formen av samtal och verktyg passar dig. En möjlighet att utvärdera om coachiningen är värdefull för just din utvecklingsresa!